Followers

Saturday, 11 August 2012

bunga straw..

salam.. morning.. eh2.. dah tengahari larh p0wn.. eh2 sat, kenapa pulak ada bau ayam goreng nie?? eh orang kampung sekalian nie.. kalau p0wn xpuasa, jangan lah menggoreng di tengahari.. auw.. tergoda mak minah nie.. haha.. xpe2.. sabar jerk nyah.. bab darh makan terbau mekdi untuk berbuka nanti.. kahkahkah.. 

oke2.. hari ni saya sebagai minahkampung yang sangat kepochi ingin menceritakan tentang bunga straw.. ("eh2.. xpayah nk berbahasa sangat larh").. haha.. hah pernah x taw pasal bunga straw?? benda2 ni dah lama taw.. time 2 aku masih sekolah rendah kowt.. semangat duk tengok orang buat bunga straw.. tapi bila tangan aku yang buat jadi cm buruk2 gitu.. owh damnnnn.. 


hah nie larh bunga straw..

dulu kan.. macam2 pesen larh orang buat bunga straw nie.. ada yang buat perhiasan kt rumah.. pas2 kan.. ada jugak yang duk jual bunga straw nie.. wow time 2 memang sangat popular larh benda ni.. tapi kan sangat suka yang berkaler2 tu.. chantek giler.. haha.. tapi kan sape larh agaknya yang start buat benda nie.. creative 2 orang 2.. 


eh yang nie lagi creative kn..

yang atas ni chantek giler.. tapi aku xpnah p0wn buat yang nie.. actually bukan banyak buat.. tapi banyak menyibuk jerk.. haha.. biasa larh nama p0wn budak2@ kanak2.. hahaha... tapi kadang 2 cam xcaya larh pulak bunga ni diperbuat dari straw.. tapi sila percaya oke.. nie realiti.. haha.. 



cer bayangkan lau buat bunga straw 2 berkaler2.. auwww..

n b4 aku buat entry nie, ada someone duk tanya aku nak buat topik apa.. so apa kata tgk kat bawah nie.. ni larh yang membe kesayaman aku duk bagi respon bila aku nak buat pasal entry nie.. hehe




nota terajang : hargailarh sesuatu yang pernah kita tengok dan belajar.. :))





2 comments:

  1. dulu2 selalu tgk kawan2 buat kat sekolah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah 2 larh pasal kn..
      2 tbe2 teringat nk buat entry nie..
      cm rindu lak nk tgk bunga straw nie.. :))

      Delete