Followers

Sunday, 23 June 2013

dinner time..

Assalamualaikum.. 

setelah sekian lama tidak menaip, terasa kekok pulak jari jemari.. hehe.. konon lah kan.. saja bg ayat gempak time awal2 kan.. haha.. sekarang kan sebenarnya time aku cuti.. so saja duk selak2 blog nie.. eh cuti mendanya.. sekarang time study week.. study week oke.. (lempang kat muka, bagi sedar sikit).. hehe.. 

jam menunjukkan pukol 1.39 minit petang.. tapi tuan belog belom mandi lagi.. (standard lah bila dah ada dekat rumah kan).. hah memang tade sape lah nk dekat kau.. dah lah pemalas + xpandai masak + kuat tidow.. haha. sekian pakej kehidupan aku.. ok done.. 

sebenarnya cam banyak sangat nk citer, tapi one by one lah kan.. hehe.. oke time nie kte citer time pegi dinner lah kan.. dinner nie berlangsung pada minggu lepas.. jap2 cek tarikh sat.. hah AHAD, 16 JUN 2013..so tema kita pada dinner nie adalah MERAH + HITAM..  so so so, ce tengok sikit gambar aku time dinner.. 


budak gemokkkk.. 

hahaha.. sila tengok gambar.. semakin membesar dengan sihat yer budak nie.. hahaha.. ngek lah kan.. time nie sebenarnya dah sampai, p saja duk melepak dekat dalam kereta.. sebab segan nk turun sebab belom ada ramai orang p0wn yang datang.. hehe.. sesungguhnya perut yang berlapis itu adalah comel.. kahkahkah.. 


tantanaaa...

agak bergegar yer gambar di atas.. mungkin jurugambar kita gegel bila mahu meng 'capture' gambar kami bertiga.. haha.. time nie ramai kot yang tengok.. pas2 ramai org nak amik gambar kat c 2.. maka dengan pantas aku menyelit di setiap tempat memandangkan aku tade kamera canggih.. haha.. xpe2.. one day, tunggulah nanti.. haha.. 


gambar lagi..

hah gambar nie time kt meja makan.. majlis dah start kot time nie.. tapi kiterorg tetap nk bergambar.. (almaklum dah lama xberdinner, so tahap ke'jakun'an agak tinggi lah yer.. hahaha.. actually nie, ni dinner tok marketeers.. lupa lak nk mention time awal2 tadi.. hehe.. so after makan2, kiterorg p0wn balik lah.. majlis habis dalam pukol 11.30 macam 2.. hehe.. 


orang gemok yang perasan.. haha

ok last nie gambar konon2 retis lah kan.. padahal, hampagas.. hahaha.. ok nie lah gambar berdinner minggu lepas.. sebenarnya masa sangat tidak menyempatkan.. bayangkan lah dinner pukol 8malam.. aku sampai ke rumah sewa pukol 7malam.. sabor jela.. so, pe p0wn.. selesai sudah majlis tersebut.. 

nota terajang :please take your time to smile when you are very tired in your whole day.. (berterabur english i oke) haha.. 






Wednesday, 12 June 2013

very busy day..

Assalamualaikum.. 

hey hai.. lama sangat dah tinggal blog ini.. sorry dear, darling, mucuk2.. haha.. sumer lah.. giler rindu nak menaip.. so disebabkan xley nk pejamkan mata, so marilah kita duk tengok2 dah berapa banyak sawang yang ada di dalam blog ini.. haha.. rindu blog, rindu nak taip2, rindu nak luahkan sumer dekat sini.. haha gedik kan ayat di situ.. 

i think yesterday is my very bad day.. i did know why but everything that what we have done hurmmm langsung xmenjadi.. eh apa aki merepek nie.. yeah salah sendiri.. we have to admitted our mistake.. there are two presentation in one day.. two group presentation okeyh.. so what I really want to say is 'I did not complete my day very well" sobsob.. yeah, Tuhan sedang menguji kita.. be patient okeyh.. everything will be okeyh.. 

hah nie aku taip panjang2, kang ada org ingat aku tengah buat eseimen.. hahaha.. so so and so, do your best in the next presentation.. yeahhh, u can do it.. motivate yourself dear.. so esok ada lg presentation.. individual presentation, so hopefully i can do better than yesterday.. eh bukan esok tapi arini 13/6/2013.. and one more thing is 'TEST ARAB'.. memang xsentuh langsung, so after presentation, terus fokus untuk test.. kemon kemon.. hahaha... 

pe p0wn, ada lah jugak perkara yang menggembirakan untuk hari nie.. we are handling the competition of Sudoku.. so mulut bercakap memang xingat lah kan.. kalau bole, nampak jerk orang, terus nak ajak join.. ramai member aku cakap, muka aku time approach orang sangat garang.. haha.. kelakar kan.. mayber sebab penat sangat kot.. konon lah kan.. xnk lah tunjuk gambar sebab nk kumpul banyak2 dulu.. haha.. boleh x kalau macam 2?? hehe.. 

nota terajang :  please please and please think positive.. :))