Followers

Wednesday, 25 September 2013

sayang kamu dan kamu.. :))

Assalamualaikum w.b.t

hai hai.. lama sangat xjenguk blog nie.. kesian dia.. haha.. aku tengah duk joget2 dengar lagu sheila on 7 nie.. haha.. sabor jela perangai.. sory sory and sory to my blog sebab sangat2 bz.. cuti dua bulan telah dipenuhi dengan intersession program.. hehe.. actually, program ni adalah merupakan program short course di universiti aku.. aku pernah citer kot pasal nie.. hehe..
so the best about this program is 'CIKGU SAYA'.. hehe.. cikgu hasan.. cikgu kiterorg sangat2 lah sporting.. hehe.. suka sangat.. buat lah kelas pagi ke, petang ke, malam ke, sumua orang mesti happy.. hehe.. betul lah orang cakap 'setiap pengajar ada power mereka sendiri'.. eh cam ne tu? paham2 kan jela ok.. and selama setahun aku dekat sini, aku rasa dengan cikgu ni lah kiterorg paling rapat.. hehe..


hah yang ni gambar time jamuan rayer dekat kepsi.. haha.. b4 makan, haruslah gambar kan.. hehe.. nampak kan?? semua bahagia tersangat2 even time rayer orang sibuk berayer, kiterorg ada kelas lagi.. haha.. part ni semua sebelah perempuan perempuan.. haha..


hah hambik kau.. ni pulak gambar kami semua.. hehe.. yang depan pakai baju hitam tu lah cikgu saya yang hensem.. hehe.. dan ni lah classmates aku selama 5 minggu.. hehe.. oh rindu kalian semua.. rindu nk belajar ekonomi sama2.. rindu cikgu hasan.. rindu nak study dekat library sama2.. 

Alhamdulillah.. Tuhan telah menemukan kita semua.. terima kasih cikgu atas ilmu-ilmu yang diberikan.. terima kasih juga kawan-kawan kerana membantu saya semasa belajar.. so lepas ni, kita jumpa gathering dekat melaka pulak ok.. hehe.. 

nota terajang : Good luck awak awak semua.. :))