Followers

Thursday, 30 August 2012

marathon berayer..

salam.. hye2.. tengok tarikh hari nie.. 31 OGOS 2012.. selamat hari kemerdekaan semua.. :)) erm tgk jam pulak.. cepat tengok cepat tengok.. baru pukol 8.11 minit pagi.. awal lagi nie untuk semua yang sedang bercuti cam aku nie.. kan2.. cis, tiba2 xley nk sambung tidow pulak.. sadis betol lah.. 

ok dah, xnk larh intro yang panjang lebar bagai 2.. nak citer pasal berayer tahun 2012 nie.. actually lau nak diikutkan sangat tidak berpuas hati kerana saya diberikan cuti hanya empat hari.. cis.. ("kena larh terima, nama p0wn keje kn??") ok2 sambung2.. dah cuti nya sikit, so tahun nie memang planning awal nk gerak g berayer dgn awalnya.. haha.. 

so so dan so hari rayer ketiga aku darh marathon berayer bersama teman2, sahabat handai, rakan taulan.. sah2 dah giler nk merepek lah nie.. haha.. so untuk hari ketiga raya, dekat lebih dari 10 rumah kiterorang g berayer.. lau citer pasal makan..  memang xingat lah kn.. 



hah see awek2 bukan main lagi posing kan.. nie larh kawan2 saya.. ceyh over larh pulak kan..  tp tengok2 cm ramai jerk yang baju kuning.. pas2 nak gambar rapat2 lak 2.. ("opps, maap terngumpat lak kat cnie").. 




wah2, bukan main lg anak2 dara nie posing.. kiter tgk larh lepas nie sape pulak yang naik pelamin kn.. haha.. darh besar darh sume kan.. masing2 sume dah ada life sendiri.. ada yg keje, ada yg belajar.. ada yg nak sambung belajar balik.. ada yang nk keje sambil belajar.. 




alamak awat posing yang ni aku cm tergewdik pulak erk?? haha.. ngek betol la.. pe p0wn, mmg sangat enjoy bila dapat kumpul ramai2 macam nie.. n macam2 topik la yang kuar disebabkan masing2 jarang jumpa.. hehe.. 




hah time nie lagi meriah kn?? time nie dak2 lelaki baru memunculkan diri mereka.. so penuh lah.. hah sila2 pilih yang mana satu.. abe2 macho kiter kacak lagi bergaya.. dan2 nak promote.. baik2 ada laki orang kt c 2.. haha.. ok dah full stop.. jangan nak taip byk2 sangat.. 

nota terajang: berayer lah mengikut kemampuan.. :))

6 comments:

  1. untung lah dapat beraya sakan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan untunglah, tp bersyukurlah kerana masih lg diberikan kesempatan itu.. :))

      Delete
    2. huhuhu jeles...
      taon ni x dpt beraya... T_T

      Delete
    3. sila larh jeles bebanyak ye.. hehe.. :))

      Delete
  2. Replies
    1. kan2.. mkwe awak 2 mmg ari2 comel.. hehe

      Delete