Followers

Sunday, 20 January 2013

merdeka.. :))

Assalamualaikum.. 

ehem ehem.. sakit pulak tekak kita nie.. hahaha.. dan2 jerk kan.. hari nie hari apa?? ahad rupanya.. yelah selalunya hari ahad lah den berada di segamat yg indah lagi permai.. tp hari ni, terbalik lah pulak.. perjalanan dari segamat ke kg halaman di temani si tenggiling biru yang chumell yang basah kuyup.. hujan sangat lebat sampai xnampak jalan.. Alhamdulillah den dah sampai ke destinasi.. :))
 
pejam celik pejam celik dah p0wn abis satu sem di segamat.. hehe.. Alhamdulillah.. teringat lagi zaman mula2 den berada kt segamat.. hehe.. apa yg merdeka tu?? xdelah merdeka sangat p0wn.. cuma den baru merdeka dari final exam.. eleh bukan final year p0wn kan?? konon jerk nie.. saja menyedapkan hati sendiri.. hehe.. mengadap 6 paper dalam masa seminggu.. yeahhhhhh.. akhirnya..


masih banyak lagi yang perlu dilalui selepas ini.. so be prepare.. hehe.. and one more thing, rasa macam lain lah pulak.. selalu org cuti tengah tahun or ujung tahun.. aku lak cuti bulan satu.. awal tahun 2.. huhuhu..  pape p0wn, kepada kawan-kawan dan sahabat-sahabat.. selamat bercuti..

nota terajang:  end of this semester.. :))


No comments:

Post a Comment